JULEN NÄRMAR SIG


Är det inte underbart med kyla och snö nu när snart julen är här? Mina julklappar är färdigköpta och det som saknas nu är hemmagjort julgodis och att klä granen. Inte alls många timmar kvar tills jag går på julledigt. Jag skulle egentligen har arbetat i morgon oxå men fick ledigt. Underbart! I morgon kväll blir det tjejmiddag med mina tjejer. Har planerat in god mat, efterrätt, singstar och buzz. Massa skratt är beställt oxå! På onsdag är det jag och Staffan som sjunger utanför "Sveriges minsta galleria" i Herrljunga, detta sker kl.14. Tänk om kylan hänger i sig? Det håller jag tummarna för!


Den 5e januari kl.18 blir det en ny julkonsert på Sagabio i Herrljunga, kom och lyssna! Vi bjuder även denna gång på glögg och pepparkaka.Bild tagen av mig med min Canon EOS 1000D

JULLUNCH & SNÖ


Nu har jag riktig julkänsla. Snön är här och vi ska äta jullunch på jobbet, det om något är väl julstämning? Snart snart snart är det julledigt och jag ska bara njuta..

Shoppade en ny kavaj i går. Vad tycks?

 

LINNEA & FÄRGAT HÅR


Gårdagen blev alldeles perfekt! Vi körde på en riktig Emma & Linnea kväll som innehöll sång, prat och färgning utav hår. Linnea fick sitt hår i en rödbrun nyans och på mig blev de lite mörka slingor i underhåret. Blev skit bra! Hur var eran måndagskväll? Har ni sett att det snöar ute i dag? I alla fall gör de det här, är det inte underbart? Jag har ju tidigare skrivit om att jag inte har någon som helst julkänsla, när snön är här får även jag julkänsla så STANNA! Något som känts riktigt bra verkar ha nått sitt slut idag. Det har antagligen med min vanliga tur att göra, så att jag vann en tävling för att bleka tänderna är för mig helt obegripligt. Life goes on.

Handlade en ny klänning i helgen oxå som jag ska ha på juldagen. Tycks?www.nelly.se