VAR RÄDD OM TIDEN!


Inser mer och mer hur fort dagarna och livet går. Timmarna bara rusar i väg och plötsligt blev morgonen till kväll och dags för läggdags. Jag vet inte om ni håller med mig men när man var mindre så kändes det inte alls som att tiden gick såhär fort? Går den snabbare med åren, eller är de så att man är mer stressad nu och har tusen saker som hela tiden måste göras? Ärligt talat så vet jag inte, det enda jag vet är att tiden går jäkligt fort. Alldeles för fort.

Om 2 veckor fyller jag 26 år, Sam blir 2 år, för 7 år sedan tog jag studenten, för 8 år sedan tog jag körkort. Shiiiit. Vad hände under dessa 7 år? Men oavsett om tiden springer iväg eller inte så måste vi ta hand om den. Livet är till för att levas och tiden till för att spenderas.


Klocka


GLÖM INTE MAMMA!


På söndag är det morsdag och i morgon kommer Sam. Vi ska ha han till på söndag. Sedan blir det mamma firande. Först Mikaels mamma och hans mormor som fyller år, sedan bär det vidare mot Filsbäck för att fira min mamma och farmor. Det ryktas om att det ska bli dåligt väder och jag hoppas att alla har fel! Vill ha så underbart väder som vi hade när vi var på Borås Djurpark med finaste Lena, David, Leo, Sam, Anton, Mikael och jag. Önskar er alla trevlig helg.
MIKAEL, SAM och ANTON