Fryser du? På med mera kläder!!

I går när jag kom hem möttes jag utav dessa vackra blommor..
 

3 olika sorters tulpaner från min fina sambo, och vårkänslan har gjort entre i vår mysiga lya. Gillas massor. Trots minusgrader så längtar jag något vansinnigt tills jag slipper pälsa på både mig och hund för att ta en promenad. I går var vi ute och busade och det var galet kallt trots termobrallor, tjocka vantar och mössa. På med mer kläder!
 

Morgonte när det är som bäst

Tordag, och det är en vecka kvar tills sambon sitter på planet påväg mot Spanien. Inte alls avundsjuk. Inte nått.
 
Häromdagen sa jag till mig själv att när jag gått ner mina x antal kilon och känner mig nöjd med kroppen, då skall jag unna mig en helg på SPA. Även fast jag är inne i ett jäkla driv nu både vad det gäller träning och kalorier så måste jag ha något som driver mig ännu mer. En helg på något mysigt SPA känns som en jättebra grej och oxå en välförtjänt belöning.
 
Det är en lång resa och slit för att nå mitt mål men jag är mer taggad än någonsin över att klara det. När jag klarat det så fortsätter fokuseringen på att behålla vikt och att träna. KEEP GOING!!
 
Morgonte när det är som bäst.

Mysig onsdag med massor utav glädje

Varken jag eller min sambo förstår att onsdagskvällen redan passerat, vad händer med veckorna? De liksom bara spriiiiinger iväg och vips så är det närmare till helg, igen. För sambon har nu nedräkningen börjat till massor utav golfspel, slippa att ha mössa och vantar och bara njuta av ledighet med golf. Han åker till spanien på torsdag nästa vecka och blir borta i 2,5 vecka. Jag kan erkänna att jag gärna hade följt med honom. Även fast det inte är högsommarvärme där så hade det ändå varit skönt och bara slappat. För mig innebär dessa veckor att gasa på ytterligare med träning och kost. På 2,5 vecka skall jag allt klara av att ändra på kroppen ännu mer, kul om jag lyckas!
Vilken mysig onsdag det blev! Med trötta ben efter powerwalk, sushi, sveriges mästerkock, sambo och vovve tackar vi för denna härliga dag!