Aldrig i livet

Tror ni att jag skulle lämna min tjej hemma på julafton? Nej! Då får de allt vara. Eller så får man fira jul hemma hos oss som har hunden. Det är mitt slutgiltiga svar på frågan.


Mysig helg med mysig familj

4:e advent och massor utav mys på Hedvigsborg, knäckbak, bingolotto, familjemys och en fyrbent tjej som i dag fyller 2 år. Vi säger GRATTIS till våran Maja som i dag blir stor tjej. Det har firats med leksaker, märgben och såklart ett långt spår i skogen tillsammans med matte. Min sambo och jag har som söndagsmys att spela bingolotto och visst är de ännu mysigare när hela lägenheten doftar nygjord knäck tillsammans med glögg. Julen är så mysig. Fullständigt älskar den, Och kanske älskar jag den ännu lite mer när jag har en sån underbar familj. Önskar er alla en riktigt God Jul!

Mysdag på IKEA

Det blev en härlig och mysig eftermiddag på IKEA igår med Nettan. Jag var på jakt efter nya mattor och blev lite förvånad över att de där små runda som de alltid haft i flera färger. De fanns inte längre. Inte den billigare varianten. Så jag köpte 4 st utav den varianten som är mer ullig och lite dyrare. Två st gröna o två st beige. Blev lite värmeljus o nya badrumsmattor. Vi tyckte båda två att vi var jäkligt duktiga som bara köpte de som vi skulle och inte massa annat som bara glider ner för att de kan vara bra o ha! Duktiga vi.