BEACH 2010


Sedan jag fick hem mitt Zumba fitness har jag tränat massor och tycker att det är vansinningt kul. I dagarna beställde jag hem ett par nya träningsbyxor och en sportbh ifrån www.halens.se, jag är laddad till tusen för att få fin kropp till sommaren 2010. I komination till Zumba och när jag hinner kör jag endel promenader oxå. Tränar ni något?

                   
                              


MY NEW JACKET


 

Äntligen! Jag har hittat min älskade jacka (som jag haft i mitt egna huvud). Jag har länge tänkt att jag skulle vilja ha en jacka med huva och som är lite längre. Till våren dessutom känns beige helrätt! Det stod mellan beige eller marinblå men lotten föll på den beiga. Vad tycker ni? Hittade denna på www.zoovillage.se och priset var 1199.

MISS YOU LOVE


Igår ringde min vän Linnea ifrån Spanien! Shit vad glad jag blev när jag tittade på telefonen och såg att det var hon - tjejen som fått mig att le mycket de senaste året som ringde. Linnea befinner sig nu i Spanien och jobbar som showartist hela dagar och kvällar. Hon åkte i början av mars och är hemma först i oktober. Hur ska jag klara en hel sommar utan våra badkvällar och turer med lille bilen Linnea? Du har varit ifrån Sverige i ca 1 månad och det känns redan tomt. Saknar dig vännen och finns här när du är hemma igen.Linnea och jag under revyn 2009