Vi är värda en stor klapp på axeln och massor med beröm

Alla har slitit som djur idag för att vi skulle hinna färdigt. Och vi hann! Jag och Suzan jobbade med städning och utplockning av prylar och möbler medans grabbarna körde som två galningar mellan gamla företaget till nya. Vi trodde inte att vi skulle bli klara i normal tid utan att vi skulle få hålla på hela natten. Men med kvinnlig list och ett jädrar anamma så hann vi även med att både fika och äta gott under dagen. Och vi var sååå värda det. Bra jobbat allihopa. Nu kan vi andas ut. Jag kommer sova som en klubbad i natt. Sov gott!
 

Nu är vi bänkade i soffan och kikar på Ryder Cup

Denna lördag blev en riktig myslördag! Strax efter att jag hade publicerat mitt morgoninlägg så messade svärmor. Hon skulle till Borås i kväll för att dansa men tyckte att vi kunde ses innan och mysa på stan. Och det säger ju inte jag nej till. En mysig dag tillsammans med svärmor. Och mysig blev den! Mycket skratt, regn och god mat på café viskan.

 

 

 

 

Time to shape up

Förkylningen vägrar tydligen släppa helt men nu har jag inte tålamod till att vänta med träningen längre. I dag blir det Zumba och en tur i skogen med Maja. Inget roligt väder att vakna till, spöregn och alldeles mörkt. Men det ger mig ju iof anledning till att ligga kvar lite längre och lyssna på smattret mot fönstret. Underbara lördag! Min sambo är iväg hela dagen så för oss blir det en dag för oss flickor.