Fixing&doning hemma hos oss

Vilken dag! Kroppen är helt slut. Jag har putsat fönster, tvättat, städat, gjort fint i förrådet, lagat mat, skyndat på Maxi och i stan. Nu äntligen ligger jag i sängen. Jätte trött men så nöjd att jag hunnit med så mycket, och att både hemmet och förrådet är städat! Att jag hamnade i förrådet hade med att göra att jag inte hittade en sko. Jag hittade vänsterskon men inte höger. Detta tog mig ner till förrådet och kaoset. Jag hittade ingen sko men fick städat i stället. Köpte ett par nya på skopunkten. Voila!

 

Smoothie, balkong, vår och sol

Nu är de vår i Borås och på Hedvigsborg! Gatan sopas, vitsipporna blommar och vi äter frukost på balkongen som fått vår-fint. Jag startade morgonen tidigt idag med att putsa alla fönster i lägenheten. De som saknas nu för att få den där pricken över i, är en bukett tulpaner att ställa på köksbordet.

 

Simply the best dog

Hon är den bästa. Den bästa hund man kan ha. Jag förstår alla er som finns där ute att man kanske har extra respekt för rasen och hundar som Maja. Jag såg själv två "tuffa" killar i Halmstad som hade 2 hundar i samma ras. I deras sällskap såg de så mycket farligare ut på något sätt. Jag vet att min Maja är snäll även fast hon kan se farlig ut. Det är tråkigt när rasen är så "smutskastad" pågrund av ägare som inte ger hunden rätt förutsättningar. Utan kanske har den i andra syften.