Och så är sommarvärmen tillbaka...

Min sambo frågade mig i går, -vad är det som händer med vädret?. Jag hade då inget riktigt bra svar och har det dessvärre inte i dag heller. Ena dagen är det jacka på och nästa sommarvärme igen.... I dag paltade jag på mig både jacka och långärmat eftersom det var kallt.. I förd samma kläder tog jag mig, (nu på eftermiddagen), runt på promenad med Maja - men med skillnad på värmen!! Nu, helt plötsligt, är det sommar igen och alldeles för varmt med jacka och långärmat.. Det svänger fort! Jag gillar att sommaren är "tillbaka", vi har haft nog med regn i augusti. Än så länge ger vi inte upp hoppet om att sommaren lämnat.
 
 
 
 

Den här dagen kommer jag alltid att minnas!

Tänk ändå vad livet kan ändras från en dag till en annan! I dag har jag gråtit, skrattat och blivit alldeles varm i kroppen - utav glädje! Så lång tid i ovisshet och nu, positivitet och en otroligt skön känsla och nöjdhet över att jag, i allt klarat av och vara positiv och peppat mig själv och andra. Jag är stolt, otroligt stolt över att vi klarat det, tillsammans. Nu kan allt bara bli bättre! Jag vill att ni som läser detta är rädda om varann och alltid ser till och finnas för varandra! Gör ni det kommer jag sova riktigt gott om nätterna.Är sommaren förbi och hösten här?

Helt plötsligt så är de kylare mornar, regn och rusk. Värmen förvandlades snabbt till kyla och hösten gör sig påmind. Jag gillar tanken utav tända ljus och mig själv nerbäddad i soffan med en skön filt, men allt regnande? Kan jag inte få slippa det!? Nu har det regnat varje dag i snart 2 veckors tid, det räcker annars med lite lagom sådär!