WHAT A NIGHT


Jag känner mig som en prinsessa när jag befinner mig där, i sängen, en söt och alldeles underbar prinsessa som inte kan ha det bättre än just då. Jag skulle kunna skriva att life is good men ljuger jag då? Än så länge så är inte livet underbart men jag hoppas att det kan bli så. Min helg har varit fin, firade min älskade mamma igår. Det borde finnas flera dagar som man enligt almenackan ska ägna åt sin mamma och pappa. Även fast man rent spontant träffar dom, talar om hur mycket man älskar dom så borde det finna fler än 2 dagar (en till dom var) som är ägnade åt mamma och pappa. Mina föräldrar är något utöver det vanliga. Jag och pappa kan bråka endel och detta beror på (om man ska lyssna på mamma), att vi är så vansinnigt lika. Båda är lika envisa och blir det en diskussion så är det ingen utav oss som ger sig. Kallar man det kärlek? Hur arg jag än är på mamma och pappa i mellanåt så är det oxå dom som jag älskar mest på hela denna jord. Dom satte mig till livet och det kan man aldrig tacka tillräckligt för. Älskar er.

Veckans tema i fototävlingen på jobbet är LJUS

SEX AND THE CITY & GBG


Vilken eftermiddag jag hade igår! Helt underbaaar. Jag och Lena möttes upp i stan vid 13.30 för att gå på premiären utav Sex and the city 2. Filmen var jättebra men läser man kritikernas kommentarer idag så kan man undra om vi var på samma film? Både jag och Lena var mer än nöjda med filmen och vi skrattade både 8 och 9 ggr. Efter filmen satte vi oss på uteserveringen utanför bergakungen och käkade. Lena tog sushi och jag åt pasta med curry och sallad. Det var en jättebra torsdag och jag kan helt klart rekommendera att gå på bio mitt på dagen, supermysigt.

Gjorde ngt igår som kanske kan uppfattas som dumt. Det återstår och se med tiden om jag blir ihjäl slagen eller ej. Har klickat hem en ny tunika från www.ginatricot.se, eller hur är den fin?