EARTH HOURVi hade våran sista föreställning med revyn då earth hour ägde rum. Deltog du?

Med Emma är det sådär, min hals gör vansinnigt ont och jag kan knappt prata i dag. Revyn är över för detta år och livet rullar vidare. Nu är det snart vår och sommar igen och visst känns livet ljusare när dessa tider kommer?

SNÖ???!! EMMA BLIR LEDSEN I ÖGAT


I morse när jag vaknade var heeeela bilen täckt av sån där äcklig snö. JAG vill ha vår nu, trött på snön. Vi har fått Snö den 27 Mars, det är väl nu våren skall komma på allvar?! Jag blir ledsen i ögat... Med mig är det knappast bättre med i dag, ögon och näsa rinner. Bihålerna börjar göra ont. Herregud, i kväll är det revy! Vem klagar för det? Som den stjärna jag är så kommer jag gå ut och köra stenhårt trots täppt näsa och skav i hals. Nu jäklar. Hur har ni det? Snö hos er oxå? Önska mig lycka till inför helgen.


Bild kommer i från, www.bt.se

HALSONTEN VÄGRAR SLÄPPA


I morgon måste det bli jobb för Emma igen, jag hade behövt vara hemma resten av veckan för att kurera mig - men arbetet måste skötas det oxå. I dag har jag sovit sovit och sovit lite till, därimellan har det blivit lite mat och dricka. Nu sitter jag här för att uppdatera hur jag mår och vad jag gjort. Gissa vad? Emma har..... Handlat.... Igen... I bland blir jag trött på mig själv, att jag aldrig kan låta bli att köpa kläder och skor. Det är farligt det där. Nu har jag i alla fall handlat lite sommar grejer, bikini, kjol, örhängen och ett par till skor.... Se bilderna nedan;

Vad tycks? Hur har ni haft det denna underbara onsdag då det dessutom är våffeldagen?Här hemma ska det ätas våfflor senare i kväll, ska du äta?