SNART BLIR JAG FASTER


Nu är det inte alls långt kvar tills jag ska bli faster. Brorsan Freddie blir snart pappa. Det ska bli super mysigt att äntligen få pussa på bebisen. Jag har nu köpt denna fina babysitter från www.barabus.seVad hittar ni på i dag?


FRIVILLIGT ATT FÖLJA MIN BLOGG!


Det är heeeeelt frivilligt att följa min blogg och gillar man inte det man läser behöver man heller inte besöka min sida. Hårt och ärligt. Men jag gillar inte när jag får kommentarer om att min blogg inte tilltalar någon som kallar sig för VESSLAN, lilla vännen... Du behöver inte gå in på min blogg om den är sååå dålig. Tack för att du la ner tid på att skirva hela 2 inlägg till mig. Tack för besväret!

Helgen vart underbar! Karaoke kväll i Göteborg, hundvakt och pizza. Me like.

Lite bilder från helgen

 

TIDEN GÅR


Oh my good! Ser nu att det var den 11e Maj som jag skrev här senast. Jag som var så aktiv på bloggen innan. Det får bli skärpning på detta slappande! Med mig är det bra i alla fall, har shoppat endel härjat ute på krogen och haft det bra med vännerna. Snart fyller jag år, 16e Juni närmare bestämt. Vad önskar jag mig? Bra fråga! Pengar går alltid hem, smycken, någon god parfym, singstar och massa annat. En reda utomlands ligger HELT klart längst upp på min önskelista. Det är något jag ska göra. Frågan är bara när och var. Det löser sig.

I kväll skulle jag egentligen ha varit hos min vän Mikaela på tjejmiddag, men huvudet spränger. Blir till att mysa vidare i soffan och ta ytterliggare en ipren. Hur har ni haft det?

Svar till brorsan, tatueringar kan man väl inte få för många utav?