MARILYN MONROE


Köpte mig en tavla med Marilyn Monroe i går, känner mig jätte nöjd! Helgen vart bra, vi (jag + becka) var på 10 års jubileum för vår gamla gymnasieskola där de bjöds på mat och underhållning. Senare på kvällen gick vi vidare till parken för att fortsätta festandet där. Det var en riktigt bra kväll! Jag och Becka skrattade mycket och kommer absolut minnas kvällen som ett fint minne. Hur har ni haft det?


Min nya tavla, tycks?

 

WAKE-UP LIGHT


Någon som testat att vakna till wake-up light? Jag som är tröttare än vad man någonsin kan vara tror att jag skulle må bättre av att vakna "naturligt" på mornarna i stället för till den klassiska "ring" signalen.


Med Wake-up Light vaknar du enkelt och naturligt och känner dig lika pigg som en sommarmorgon. Wake-up Light har visat sig ha medicinskt bevisade fördelar. Ljuset väcker dig på ett naturligt sätt. Energibesparande lampa. Välj mellan att vakna till 4 väckningsljud eller till FM-radio. Ännu bättre ljudkvalitet, tack vare inbyggd högtalarlåda. Insomningsfunktion.

Kanske är detta lösningen på min ständiga huvudvärk. Tänk att få vakna "utvilad", (i alla fall tror kroppen det tack vara ljuset). Någon som vaknar till wake-up light?

ÄGARE AV EN SYSTEMKAMERA!


Äntligen har jag köpt en systemkamera. Det blev en Canon EOS 1000D, tjejkompisen Lovisa hade fått en sån i present och jag testade den nu i helgen, den var grym! Känns riktigt bra med en bra kamera i stället för min skrutt från Lucia tiden i Göteborgs Lucia. Vad har ni för kamera?

Info om den jag köpt:

- Pris 5290 kr
- 10,1 megapixlar
- Upp till 3 bilder/sek
- Självrengörande bildsensor
- 2,5 tums LCD-skärm
- DIGIC III-processor
- Kompakt och lätt
- EF-S 18-55/3,5-5,6 medföljerBilder kommer från netonnet.se