ANNA BERGENDAHL OCH SÖNDAG


Igår var det melodifestival och deltävling 4. Min favorit som startade med startnummer 5 och som heter Anna Bergendahl gick såklart vidare. Minns ni att jag älskade henne då hon var med i Idol 2008? Hon är en klar favorit för mig och det har hon varit sedan hon sjöng have a heart på sin audition för Idol. I går gjorde hon ett fantastisk nummer med låten this is my life.
APELSINSMOOTHIE MED MÜSLI


En frukostsmoothie du blir mätt och belåten avIngridienser

1/2 banan
1 msk JO konc apelsinjuice
1 1/2 dl Arla Mild yoghurt vanilj
1 msk naturell müsli på toppen


Gör så här

Skala bananen och skär den i bitar. Mixa banan, juice
och yoghurt till en krämig smoothie.
Häll upp i glas, toppa med müsli och servera genast.

SONIA RYKIEL PÅ HM


Onsdag och 14 minusgrader ute. Brr... Min tisdag var bra trots allt. Jag inser själv att jag måste ta tag i mitt liv och kanske prata med någon specialist? Psykolog? Det är mycket som har hänt genom åren som jag egentligen borde prata med någon om. Det är svårt att få vänner och familj att förstå hur jag haft det och hur jag kämpar varje dag för att inse att personer faktiskt kan älska mig för den jag är. Har man inte upplevt det som jag gjort är det nog ganska svårt att förstå. De negativa tankarna jag kämpat med och fortfarande kämpar med är de som äter upp mig inombords. Jag har så svårt att förstå varför man vill en annan människa illa? Alla dessa lögner som i mitt förflutna blev vardagsmat, inte för mig utan för de. Jag levde i det. Jag trodde på det, tills allt en dag bara satte stopp. Jag har gråtit många tårar innan jag lagt mig för att sova, jag har suttit kvar i bilen på parkeringen för att bara vara och jag har gjort saker hela tiden för att glömma, glömma det som faktiskt var min vardag.

I allt detta besökte jag i alla fall www.hm.se igår och klickade hem dessa tröjor. Den ena är en mammatröja men jag tror att den funkar även för mig som inte är gravid.