MYCKET HAR HÄNT SEDAN SIST


Jag vet! Jag har varit riktigt kass på att uppdatera här! Det finns en anledning till det.. Jag har haft och har så mycket att stå i hela tiden så jag glömmer bort bloggen, dålig ursäkt jag vet men sanningen..

Vad har hänt den senaste tiden?

* Blivit Faster till en underbar liten SAM
* Fyllt 24 år
* Haft kul med vänner
* Scotts i Herrljunga
* Ny mobilTänk vad tiden går... Nu är man 24 och inte ett dugg klokare. Känns som att jag är samma Emma som jag alltid varit, kanske med mer erfarenhet men annars samma.

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!!

GRATTIS SVERIGE!


Helgen skulle bli helt oslagbar, jag skulle träffa min vän Linnea. Vi skulle ha en helg med grill, gott vin och Herrljunga parken. Inget av detta blev verklighet. Linnea blir hemma i Borås hela helgen med magont så här sitter jag i ett regningt Herrljunga. Kylan har smygit sig på, är bara 12 (!) grader ute.. Brr.. Min andra plan var att fortsätta med att måla hemma hos mamma och pappa. Vi har startat ommålning utav huset, detta går inte heller eftersom att det REGNAR. Det blir en mysig och lugn lördag att se fram emot i stället.

I dag är det Sveriges nationaldag, GRATTIS SVERIGE! Missa inte VM-kvalet mellan SVERIGE - DANMARK i dag kl.19 på kanal 6.