2 dagar har spenderats i sängen, skall de bli en 3:e?

Nu hoppas jag på att det värsta varit och att denna skit vänt. Förkylning och feber hör inte ihop med Juni. Inte vanligtvis i alla fall. För mig känns det nästan som vardagsmat att bli sjuk på sommaren. De fortsätter att komma sen efter den sommaren när jag drabbades av vattenkopper. Om det har något med den att göra vet jag inte. Det handlar nog snarare om otur. Att jag inte klarar av barnbaciller helt enkelt. I dag blir det lugnt för mig och våran tik till hund som precis börjat löpa. Det är synd om 2 tjejer på Hedvigsborg.
 
 
 
 

Jag skulle vara Caddy, i stället blev jag jättesjuk

Ingen är ledsnare än jag, jag har legat i sängen sedan i onsdags kväll med feber och en kraftig förkylning. Ligger nedbäddad i skrivande stund. Vad hände? Jag som skulle gå caddy dessa dagar blev i stället riktigt sjuk. Sambon och gofproffset Mikael fick klara sig själv igår, och även i dag. Jag stöttar hemma i stället med golf t-shirten på! Blää för att vara sjuk. Bjuder på lite fina bilder från i onsdags när vi var på borås djurpark.
 
 
 

Världens sötaste Sam och Malin

Brorsbarn båda två. Fast från 2 brorsor. Underbara Sam, som jag oxå fick äran att bli gudmor åt och goa Malin. Man kan inte bli annat än glad när man ser dessa godingar!! Nedräkningen har börjat till ännu en bebbe att mysa med och ta hand om. Faster älskar er.