MIN ÖGONSTEN
Det är Tisdag idag. Jag har full rulle som vanligt. Ska jobba på biografen i kväll och sedan hem och försöka sova hyffsat tidigt. Hur har ni det? Jag kikade på idrottsgalan igår och jag ska erkänna att jag inte hängt med i sportens värld under 2009. Det har varit mycket annat som tagit min tid i stället. Emma mår bra, riktigt BRA (bortsett från min trötthet)

DRÖMMER JAG?


Min helg har varit helt oslagbaaaaar. Det känns faktiskt som att jag drömmer och att jag snart ska vakna upp ur detta underbara liv och tänka "fan!" Helgen har varit jätte bra med besök i Halmstad hos Sam, Malena och Fredrik och på vägen hem en tripp till IKEA. Jag mår bra nu, riktigt jävla bra.HALMSTAD PÅ LÖRDAG


Finally! Nu blir det äntligen en ny tripp till Halmstad och till min favorit Sam. Tiden går så jäkla snabbt ändå var jag där i början av Dec. På lördag bär det av igen, ska bli massor utav mys undertiden som hans föräldrar ska renovera klart i sin hall. Det blir till att ta på Sam mycket kläder, sätta han i vagnen och göra stan. MYSIGT. Sam blir 7 månader i dag, SJU (!) månader, jag fattar inte vad tiden tar vägen! När han låg i Malenas mage eller när jag fick beskedet att de väntade barn gick ju tiden hur sakta som helst och man upplevde som att Sam aldrig ville komma ut till oss. Nu är han 7 månader och jag är både stolt fadder och faster till denna guldklimp.
Overallen han har på sig på denna bild har jag köpt, visst är den söt?