Johan 31 år

Min bror Johan hade kalas i går lördag, han fyller 31 år den 1:a september. Sandra hade bakat goda kakor och ananaspaj. Yummie. Det var jätte gott och en mysig dag.

Vi satt och pratade och hade det bra fram till klockan 21.10. Pappa grillade korv och bröd innan vi åkte hem.
Johan fick massa artiklar till bilen utav mig och Tim, vaxmedel, tvättsvampar, nödhammare etc. Han tyckte det var bra saker. Utav mamma och pappa fick Johan pengar och en jätte fin blomma.

TACK FAMILJEN FÖR EN FIN DAG!

 

IFK Göteborg - Gais

Biljetterna är bokade, jag, tim, mamma och pappa ska på IFK Göteborg - Gais på måndag. Blir käk på La vacca innan och sedan match. Kommer bli super bra. Så roligt att bara hitta på saker med mamma och pappa, blir så mysigt på något vis. Hur har ni det?

Min vecka har varit riktigt hektisk, i onsdags var jag i Göteborg träffade Lovisa. Innan så hade jag varit i Alingsås och köpt kattmat på djurkliniken där. Så det blev en hyffsad resa den dagen. Herrljunga - Borås, Borås - Alingsås, Alingsås - Göteborg, Göteborg - Herrljunga. Puh! Jag och Lovisa kikade på fortsättningen utav Lucia åt varsin pizza. Mysigt!

I kväll blir det  god mat och mys i soffan. I morgon är det kalas för min bror Johan. Tim åker hem till sin mamma i morgon, så jag blir själv.

Vad ska ni hitta på?