WWW.SHOCK.SE


Gillar min dödskalle ring väldigt mycket. Jag klickade hem den från www.shock.se för någon månad sedan och sen dess kan jag inte vara utan den.

A PIECE OF CAKEGoda cupcakes med smak av morotskaka och limefrosting


För ett tag sedan köpte jag Leila Lindholms receptbok "A piece of cake" och testade i dagarna att baka dessa otroligt goda cupcakes.


Ca 12 st

Morotskaka:

3 ägg
3 dl ströskocker
3 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
1.5 tsk malen kanel
1 tsk malen kardemumma
0.5 tsk malen ingefära
1 nypa salt
1.5 dl solrosolja
4.5 dl rårivna morötter

Limefrosting:
60 g mjukt smör
4 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Skal av 1 lime
100 g philadelphia original


Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda torra ingredienser och vänd ner i äggsmeten. Tillsätt olja och rivna morötter. Häll smeten i amerikanska (stora) muffinsformar och häll i ca 1,5 - 2 msk. Grädda i ugn ca 20 - 25 minuter. Låt cupcaksen svalna. Vispa alla ingredienser till frostingen krämigt. Bred eller spritsa över kakan.JAG SKA ERKÄNNA


att jag är helt lost när det gäller politik. Snart är det dags för val och jag vet inte vad jag ska rösta på. Det är samma visa denna gång precis som förra. Ska jag se till mig själv så har jag det bra så som det är idag med Alliansen. Dom har enligt mig hunnit ändra på mycket till det bättre på kortast tid. Men då ser jag det ur min synvinkel som arbetar och är ung. Fast det är väl precis så man ska rösta? Hur röstar du den 19 September?